Fietsen Van de Sype: kwaliteit op wielen

Fietsen voor elk gebruik
Met een goede fiets rijdt u jaren rond. En bij Van de Sype hoeft u dat geen maanden loon te kosten. Want hier gaat u voluit voor een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.
 
Voor een stads- of sportieve fiets vindt u bij ons klasse van Belgische bodem, met merken als Oxford, Minerva, Venturelli, Quardo, Flanders … Fietsen die telkens weer hun degelijkheid bewijzen. En dat allemaal tegen prijzen die aangepast zijn aan ieders budget. Ook aan dat van u.
 
Fietst u vooral om te ontspannen? Koersfietsen zijn vaak al te duur. Maar met Scatto, Shockblaze, Lombardo, Zannata, Flanders ... bieden we u een betaalbaar alternatief. En u rijdt er zeker even snel mee.
 
Houdt u meer van natuur en avontuur? Kom dan zeker de BMX’en van Haro en onze mountainbikes (Scatto, Shockblaze, Hiker, Lombardo, Minerva, Flanders,...) bekijken.  
 
Met een elektrische fiets raakt u verder
Reeds vanaf 999 euro, en met een overvloed aan keuze: Oxford, Venturelli, Qwic, Swiff, Icon, Beafort… Deze tweewielers zijn milieuvriendelijk én gezond. Een aangewezen vervoermiddel voor uw dagelijks woon-werkverkeer.  
 
Scooters: dé oplossing bij mobiliteitsproblemen
Voor jongeren staan scooters al jarenlang symbool voor vrijheid. Maar ook volwassenen kiezen er steeds meer voor.
Honda, Keeway, Skyteam, TGB, Benda, Thurbo, Razzo...
 
Handige grasmaaiers
Uw gazon maaien: het is soms een tijdrovende bezigheid. Daarom heeft Van De Sype voor u de handigste grasmaaiers in huis. Zij zorgen ervoor dat u met plezier uw gras afrijdt. Queen Garden, GTM professional, Honda, Briggs & Stratton.
 
Alle Herstellingen
Uw fiets stuk? Breng hem bij ons binnen, voor een snelle én accurate herstelling.
Een fiets koopt u het best in de buurt. Bel Fietsen Van De Sype: 053 83 50 12.

Wij aanvaarden Ecocheques

IMG_3652 IMG_3651 IMG_3645 IMG_3643